Välkommen!

Här hittar du kvalitetsskiffer för fasader, tak, golv och mark.

MONTAGE

VÅRA PROJEKT

10 TIPS TILL INKÖPARE OCH ARKITEKTER

8 SKÄL ATT VÄLJA SKIFFER

HÅLLBARHET

FRÅGOR & SVAR

 

Skiffer på nytt!

sannolikt det ultimata om man ser till livslängd och tålighet mot diverse påfrestningar som inga andra ytskikt kommer i närheten av

(Tidningen Husbyggaren 2016:3)

Skiffer är ett miljövänligt naturmaterial som används till fasader, tak, golv och mark. Skiffer har mycket lång livslängd samtidigt som det i princip är underhållsfritt. Materialet har en anrik historia med lång tradition och många har ett tydlig uppfattning om hur det ska användas. Det har inte vi. Bland våra referenser finner du allt från traditionell byggnadsvård till futuristiska takskifferfasader. Vår skiffer är testad och godkänd med toppbetyg ibland annat Sunda Hus och Byggvarubedömningen. Titta runt på vår hemsida och kontakta oss gärna om du undrar något. Du är också välkommen att ringa och boka tid för besök på vårt showroom i Höganäs, Nordvästra Skåne.

Nordskiffer blev Årets Företagare i Höganäs 2016

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Renovering och heminredning
www.nordskiffer.com | Nordskiffer AB | Verkstadsgatan 2 | 263 39 Höganäs, Sverige | Telefon: 0046 42 33 13 98

 

All vår skiffer är testad för vårt nordiska klimat, vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig över kvalitet eller funktionalitet. Vi på Nordskiffer vänder oss till både privat- och företagskunder och vi åtar oss alla tänkbara skifferprojekt av olika omfattning. Vi är specialiserade på skiffer av hög kvalitet, framförallt takskiffer och fasadskiffer, som bryts i skifferbrott i olika länder men där sjyssta villkor och respekt för mänskliga rättigheter är en självklar gemensam nämnare. Vi är medlemmar i Sveriges Stenindustriförbund och jobbar med fokus på miljö, etik och kvalitet i stenbranschen.