Vi växer och söker nu en byggingenjör eller dig som har motsvarande erfarenhet 

Vi är ett litet företag med mycket familjekänsla och vi är stolta över vår expertkompetens inom skiffer och fasadsystem. Vi är konstruktiva, modiga, lösningsorienterade och kreativa och hos oss ges stort utrymme för att ta initiativ och driva processer. Vi arbetar kundorienterat, hjälps åt där det behövs och delar med oss av vårt kunnande till varandra. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker dig som vill bli en del av vårt gäng i Höganäs.

  • Som person gillar du att jobba både i team och självständigt.
  • Du är lösningsorienterad och tycker om att ha daglig kontakt med kunder, kollegor och samarbetspartners.
  • Du gillar vårt material och känner att hållbarhet är ett kärnvärde.

Ett av dina huvudsakliga ansvarsområden är att kunna läsa ritningar och hjälpa kunder med konstruktion och fasadlösningar genom att tolka och förstå teoretiska ritningar och resonemang samt att förstå hur de omsätts i praktik. Du kommer att jobba nära den person som idag sköter större delen av detta och som behöver avlastning.

Att arbeta aktivt med försäljning och att ta kundmöten är också en viktig del av din tjänst.

Vi tror att du antingen har en formell utbildning som byggingenjör eller liknande alternativt kommer från byggbranschen och har praktisk erfarenhet av att mängda ritningar och bedöma konstruktioner samt har erfarenhet av att ha kundkontakter.

Arbetet sker i våra lokaler i Höganäs i Skåne och vill gärna att du bor i närheten.

Maila din ansökan till tulsa(at)nordskiffer.com
Intervjuer genomförs löpande.