Skifferakademin

…är samlingsnamnet på de event vi håller i vårt nya showroom i Stockholm

Vi lever i en föränderlig värld med nya krav, tekniker, idéer, normer och regler. Det betyder att vi alla befinner oss i en konstant utbildningsprocess. Skifferakademin är en hub för alla som är intresserade av byggmaterial. Här vill vi skapa en dialog med dig som är arkitekt, byggare, fastighetsägare eller dig som har ett intresse av material. Vi vill dela med oss av den expertis som vi besitter inom sten, fasad och andra teman som angränsar. Samtidigt vill vi lära oss mer av dig, som är expert inom just ditt område.

Vår ambition är att skapa ett forum för intressanta dialoger och ömsesidigt lärande. Tillsammans kan vi påverka framtidens byggande!

Skifferakademin på lunchen

Är du intresserad av byggande, natursten, arkitektur etc och vill få kunskap och inspiration är du varmt välkommen att delta på lunchträffarna som hålls kl 12-13. Program för 2019:

  • 27 mars: Montage av skiffer – hur funkar det rent praktiskt?
  • 30 okt: Renovering av miljonprogramsområden
  • 13 nov: Förändra din mentala bild av byggmaterial och gör mer hållbara val

Du deltar genom att anmäla dig till skifferakademin@nordskiffer.com. Uppge namn på deltagare, företag och kontaktuppgifter. Evenemangen är kostnadsfria men bokade platser som inte avbokas senast 24 timmar innan kommer debiteras 200:-/person. Vi bjuder på enklare lunch.

Om ni är ett större gäng som vill komma till Skifferakademin så går det bra. Vi anpassar temat efter önskemål och är flexibla med datum.

Undrar du över något är du välkommen att höra av dig till Annie Bojing på annie(at)nordskiffer.com 08-501 317 99

Adress: Nordskiffer Showroom, Bobergsgatan 75b, Stockholm (t-bana Ropsten)