Skifferakademin

…är samlingsnamnet på de event vi håller i vårt nya showroom i Stockholm

Vi lever i en föränderlig värld med nya krav, tekniker, idéer, normer och regler. Det betyder att vi alla befinner oss i en konstant utbildningsprocess. Skifferakademin är en hub för alla som är intresserade av byggmaterial. Här vill vi skapa en dialog med dig som är arkitekt, byggare, fastighetsägare eller dig som har ett intresse av material. Vi vill dela med oss av den expertis som vi besitter inom sten, fasad och andra teman som angränsar. Samtidigt vill vi lära oss mer av dig, som är expert inom just ditt område.

Vår ambition är att skapa ett forum för intressanta dialoger och ömsesidigt lärande. Tillsammans kan vi påverka framtidens byggande!

Anmälan och ämnen

Skifferakademin sker på lunchtid kl 12-13 och är 30 minuter långt följt av möjlighet till diskussion eller frågor. Vanligen på onsdagar i slutet av varje månad. Uppehåll under sommartid. 

Program för Skifferakademin 2019:

  • 27 mars: Montage av skiffer – hur funkar det rent praktiskt?
  • 24 april: flyttad till 25 sept
  • 25 sept: Naturstensdagen Ett heldagsarrangemang späckat med naturstensinspiration.
    Temaföreläsningar inom ämnena: Vad är skönhet inom arkitekturen? Brandtestad stenfasad, case study av Fyrtornet på Lidingö mm.
  • 30 okt: Renovering av miljonprogramsområden
  • 27 nov: Förändra din mentala bild av byggmaterial och gör mer hållbara val

Du deltar genom att anmäla dig till evenemangen på skifferakademin@nordskiffer.com. Uppge namn på deltagare, företag och kontaktuppgifter. Evenemangen är kostnadsfria men bokade platser som inte avbokas senast 24 timmar innan kommer debiteras 200:-/person.

Om ni är ett större gäng som vill komma till Skifferakademin så går det bra. Vi anpassar temat efter önskemål och är flexibla med datum.

Undrar du över något är du välkommen att höra av dig till Annie Bojing på annie(at)nordskiffer.com
08-501 317 99

Adress: Nordskiffer Showroom, Bobergsgatan 75b, Stockholm

Grand opening showroom 22 maj

Vi slår upp portarna till vårt nya showroom och håller öppet hus med enkel förtäring.
Området där showroomet ligger är fullspäckat med skifferfasader och våra skifferexperter passar gärna på att ta med dig på en rundvandring i närområdet.

Anmäl dig till skifferakademin@nordskiffer.com

Välkommen!