Norrköping – Estethuset Sandbyhovsskolan – Nordskiffer Svart

Du är här: Startsida » Fasadprojekt » Norrköping – Estethuset Sandbyhovsskolan – Nordskiffer Svart

Ikon information Projektinformation

Skiffersort/täckning: Nordskiffer Svart monterad i dubbeltäckning

Arkitekt: Arkitektgruppen GKAK

BeställareHemsö Fastighets AB

Ort: Sandbyhovsskolan Estethuset, Norrköping

Foto: Nordskiffer AB

En skola för framtiden

I området Sandbyhov i Norrköping pågår en omfattande stadsutveckling. Här ligger Sandbyhovsskolan, en helt ny skola som startade upp höstterminen 2019.  Intill skolan byggdes även en sporthall med fritidsgård och ett estethus med lokaler för slöjd, bild, hemkunskap och musik.

Arkitekterna på Arkitektgruppen GKAK har utformat Estethuset och beskriver projektet på här:

Estethuset är ett modernt tillskott med fasad av svart skiffer och en markerad sockelvåning av svart tegel. (…) Exteriör och interiör har arbetats fram av Arkitektgruppen GKAK för att skapa en skola för framtiden med goda förutsättningar för den dagliga pedagogiska verksamheten.

Kontakta oss idag för mer information!